آقا زاده ها

آقا زاده ها
آقازاده ها نه آن کسانی هستند که به اعتبار پدرانشان به جایگاه و اعتبار دنیایی و صد البته ثروت و شهرت رسیدند.
آقا زاده سردارشهید علی شفیعی است که در کودکی پدرکارگرش را ازدست دادسالها درفقر مطلق با مادر رنجدیده اش زندگی کرد
آقا زاده ها
آقازاده ها نه آن کسانی هستند که به اعتبار پدرانشان به جایگاه و اعتبار دنیایی و صد البته ثروت و شهرت رسیدند.
آقا زاده سردارشهید علی شفیعی است که در کودکی پدرکارگرش را ازدست دادسالها درفقر مطلق با مادر رنجدیده اش زندگی کرد خانه کوچکشان یک متر از سطح کوچه پایین تر بود وهر گاه باران می آمد آب وارد خانه دود گرفته شان می شد که آن هم بر اثر زلزله کرمان درسال ۶۰ ویران شد.دو سال در سرما وبرف در حیاط خانه و در چادر اهدایی هلال احمر زندگی می کرد. وقتی که به استخدام سپاه در آمد قسمتی از حقوق خود را خرج فقرا می کرد شبانه به در خانه مستمندان غذا می برد.
سال ۶۳ از طریق سپاه به جبهه رفت با هوش وذکاوت فوق العاده اش در واحد طرح وعملیات لشگر ثارالله مشغول به کار شد همه فرماندهان به او وکارش اعتماد کامل داشتند
و سرانجام درعملیات کربلای ۴ پس ازمنهدم کردن سنگر دشمن درمحور عملیاتی جزیره ام الرصاص براثر برخورد ترکش خمپاره به بالای ابروی چپ ،یکی از مسافران آسمان شد.
فرازی ازوصیتنامه شهید
.خدایا شاهد باش به ظاهر و به درستی نیتم وتورا بهترین دوست ها وعشق ها واعمال ها یافتم پس مرابه راه خودت فراخوان و بدان از تمامی مظاهر جاری بریدم تا به تو بپیوندم . خدایا من خواهان شهادت هستم پس در حقم لطفی کن ، خدایا این دست ها درخانه تو را زده است خدایا این چشم ها بهانه تو رامی گیرد و بی اختیار اشک می ریزد.